Αντρικά Επώνυμα Αρώματα

2014-07-04 23:20

Βρες το άρωμά σου!

Συμφωνείτε ότι ο άντρας πρέπει να έχει ένα άρωμα που να τον χαρακτηρίζει ή είστε της άποψης ότι πρέπει να φοράει διαφορετικά αρώματα ανάλογα με την περίσταση ή τη διάθεσή του;

αντρικά αρώματα

Προσωπικά θεωρώ πολύ γοητευτικό να ταυτίζω έναν άντρα με το άρωμά του αρκεί φυσικά να του ταιριάζει. Μα θα μου πείτε, αν κάποιος πρέπει να περιοριστεί σε ένα μόνο, πώς μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τόσο ωραία αρώματα που κυκλοφορούν στην αγορά όπως το Terre d'Hermès, το Comme des Garçons2, το Greed Aventus και πολλά άλλα;

Από την άλλη πλευρά, αν φοράτε καθημερινά ένα συγκεκριμένο άρωμα, οι γύρω σας θα αρχίσουν να σας συνδέουν μ’ αυτό, και το πιο σημαντικό; Να σας θυμούνται. Και μην ξεχνάτε ότι το άρωμα είναι μόνο η αρχή!

αντρικά επώνυμα αρώματα

Ιδανικό άρωμα είναι εκείνο που πρώτα από όλα θα κάνει εσάς να νιώθετε άνετα όταν το φοράτε και στη συνέχεια θα προκαλεί θετικές αντιδράσεις από τους άλλους.

Για να το βρείτε λοιπόν, ζητήστε από το κατάστημα καλλυντικών δείγματα από 2-3 αγαπημένα σας αρώματα και φορέστε κάθε μέρα διαφορετικό. Αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο είναι εκείνο που θα τραβήξει την προσοχή των γύρων σας και θα αποσπάσει θετικά σχόλια.
Αφού αποκτήσετε το ένα και μοναδικό άρωμα που μοιάζει να φτιάχτηκε για εσάς (ναι, έτσι πρέπει να πιστεύετε!), μάθετε και πώς θα το φοράτε σωστά.

Γιατί όσο σημαντικό είναι να φοράτε ένα άρωμα που ταιριάζει στο χαρακτήρα και την προσωπικότητά σας, άλλο τόσο σημαντικό είναι να φοράτε την σωστή ποσότητα.

Να θυμάστε πάντα έναν γενικό κανόνα: Η μυρωδιά του αρώματος δεν πρέπει ούτε να «πνίγει» αυτόν που είναι δίπλα σας, αλλά ούτε και να προσπαθεί να το ανιχνεύσει. Ψεκάστε λοιπόν στο εσωτερικό των καρπών και στο λαιμό και «παίξτε» με την ποσότητα μέχρι να βρείτε την ιδανική. Με τον καιρό, θα καταφέρετε να ταυτιστείτε με το νέο σας άρωμα και φυσικά θα έχετε ένα πράγμα λιγότερο να απασχολεί το μυαλό σας!